Lækre Snickers Macarons

Ingredienser (12 små macarons)

Makronbunde:
43 g mandler (eller mandelmel)
75 g flormelis
1 stor æggehvide
25 g sukker
6 g kakao

Fyld:
Nutella
Peanutbutter
Lidt hakkede saltede peanuts

Makronbunde:
Blend mandlerne til fint mandelmel.
Hæld flormelis og kakao ned til mandelmelet, og blend videre.
Hæld æggehvide og sukker i en skål, og pisk ved laveste hastighed i cirka et minut.
Pisk derefter ved højeste hastighed i et par minutter – indtil marengsen danner bløde toppe.
Vend mandelblandingen i hviderne. (Pres dejen mod siderne af skålen med en dejskraber – cirka 35 gange.)
Hæld blandingen i en sprøjtepose med rund tyl, og sprøjt små runde cirkler ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad de ubagte bunde tørre ved stuetemperatur i cirka en halv time.
Bag dem ved 160 grader i cirka 10 min..

Macaron-opbygning:
Tag en makronbund, læg et tyndt lag peanutbutter på - tag en anden bund om kom nutella og hakkede peanuts på - lig de to bunde samme.




Kommentarer