Ingredienser dej:
200 gram blødt smør
200 gram flormelis
1 stort æg
400 gram mel
Smag:
1 spsk. vaniljesukker
eller
1 ps. brunkagekrydderi
eller
reven skal af en citron eller appelsin
eller
erstat 50 gram af melet med kakao
Sigt flormelis en skål tilsæt let pisket æg. Bland det og tilsæt "smagen".
Sigt mel skiftevis med smørtern og ælt det færdigt på bordet, når du ikke længere kan røre i det.
Lad dejen hvile i 1½ time.
Rul dejen ud og udstik kagerne.
Bages ved 200 grader i ca. 9 min.
Småkagerne kan pyntes med icing lavet af:
1 bæger past. æggehvider og flormelis til "det passer " med konsistensen. Tilsæt en tsk. eddike/citron (dette gør den blank) - herefter kan der tilsættes pastafarve.
200 gram blødt smør
200 gram flormelis
1 stort æg
400 gram mel
Smag:
1 spsk. vaniljesukker
eller
1 ps. brunkagekrydderi
eller
reven skal af en citron eller appelsin
eller
erstat 50 gram af melet med kakao
Sigt flormelis en skål tilsæt let pisket æg. Bland det og tilsæt "smagen".
Sigt mel skiftevis med smørtern og ælt det færdigt på bordet, når du ikke længere kan røre i det.
Lad dejen hvile i 1½ time.
Rul dejen ud og udstik kagerne.
Bages ved 200 grader i ca. 9 min.
Småkagerne kan pyntes med icing lavet af:
1 bæger past. æggehvider og flormelis til "det passer " med konsistensen. Tilsæt en tsk. eddike/citron (dette gør den blank) - herefter kan der tilsættes pastafarve.
Kommentarer
Send en kommentar