150 STK.
Ingredienser:
500 gram mel
400 gram margarine
200 gram flormlis
2 æggeblommer
1 tsk. vanilie
lidt hjortetaksalt
50 gram kakao
Fremgangsmåde:
Dejen laves af 2 omgange, halvdelen uden kakao og halvdelen med kakao (brug lidt mindre mel til denne portion). Alle ingredienserne æltes sammen.
Rul dejstykkerne ud til 4 lige store firkanter (ca. 20*40 cm). Stryg dem på oversiden med hviderne fra æggeblommerne og rul dem sammen en lys og en mørk plade. De pakkes ind i film og ligges i fryseren.
Tages op ca. ½ time før de skal skæres.
Skæres ud i tynde skiver og bages midt i ovnen ved 220 grader i 7-8 min.
500 gram mel
400 gram margarine
200 gram flormlis
2 æggeblommer
1 tsk. vanilie
lidt hjortetaksalt
50 gram kakao
Fremgangsmåde:
Dejen laves af 2 omgange, halvdelen uden kakao og halvdelen med kakao (brug lidt mindre mel til denne portion). Alle ingredienserne æltes sammen.
Rul dejstykkerne ud til 4 lige store firkanter (ca. 20*40 cm). Stryg dem på oversiden med hviderne fra æggeblommerne og rul dem sammen en lys og en mørk plade. De pakkes ind i film og ligges i fryseren.
Tages op ca. ½ time før de skal skæres.
Skæres ud i tynde skiver og bages midt i ovnen ved 220 grader i 7-8 min.
Kommentarer
Send en kommentar