CA. 300 STK.
Ingredienser:
¼ tsk. hjortetaksalt
500 gram mel
1 tsk. kanel
1 tsk. peber
1 tsk. ingefær
1 tsk. nelliker
200 gram margarine
350 gram sukker
2 æg
4 spsk. fløde
Fremgangsmåde:
Mel, hjortetaksalt og krydderier blandes. Margarinen smeltes og blandes i. Sukker og æg røres til æggesnaps, hvori fløden blandes. Melet blandes med æggesnapsen og dejen æltes godt sammen. Stilles på køl. Trilles og bages 8-10 minutter ved 180 grader.
¼ tsk. hjortetaksalt
500 gram mel
1 tsk. kanel
1 tsk. peber
1 tsk. ingefær
1 tsk. nelliker
200 gram margarine
350 gram sukker
2 æg
4 spsk. fløde
Fremgangsmåde:
Mel, hjortetaksalt og krydderier blandes. Margarinen smeltes og blandes i. Sukker og æg røres til æggesnaps, hvori fløden blandes. Melet blandes med æggesnapsen og dejen æltes godt sammen. Stilles på køl. Trilles og bages 8-10 minutter ved 180 grader.
Kommentarer
Send en kommentar