Ingredienser:
125 gram blødt smør
100 gram flormelis
50 gram kakao
½ tsk. Salt
½ tsk. vanliljeessens
125 gram mel
100 gram flormelis
50 gram kakao
½ tsk. Salt
½ tsk. vanliljeessens
125 gram mel
Til cremen:
75 gram blødt smør
125 gram flormelis
En knivspids salt
½ tsk. vaniljeessens
Fremgangsmåde:
Rør smør, flormelis, kakao, salt og vanilie grundigt sammen. Rør mel i indtil dejen er blød men ikke klæber – der skal måske bruges lidt mere eller mindre end angivet.
Læg dejen i køleskab en time. Rul ud i 2 mm tykkelse mellem to stykker bagepapir. Stik ud i cirkler på 3 cm i diameter. Lav evt. mønster ovenpå hver kage.
Bag ved 175 grader i 8-10 minutter. Endelig ikke for længe.
Cremen:
Rør smørret blød og bland det med de øvrige ingredienser.
Når kiksene er kølet af lægges de sammen med cremen.
Rør smørret blød og bland det med de øvrige ingredienser.
Når kiksene er kølet af lægges de sammen med cremen.
Kommentarer
Send en kommentar