Oreos - bedre end de købte



Ingredienser:
125 gram blødt smør
100 gram flormelis
50 gram kakao
½ tsk. Salt
½ tsk. vanliljeessens
125 gram mel

Til cremen: 

75 gram blødt smør
125 gram flormelis
En knivspids salt
½ tsk. vaniljeessens

Fremgangsmåde:
Rør smør, flormelis, kakao, salt og vanilie grundigt sammen. Rør mel i indtil dejen er blød men ikke klæber – der skal måske bruges lidt mere eller mindre end angivet.
Læg dejen i køleskab en time. Rul ud i 2 mm tykkelse mellem to stykker bagepapir. Stik ud i cirkler på 3 cm i diameter. Lav evt. mønster ovenpå hver kage.
Bag ved 175 grader i 8-10 minutter. Endelig ikke for længe.
Cremen:
Rør smørret blød og bland det med de øvrige ingredienser.

Når kiksene er kølet af lægges de sammen med cremen.

Kommentarer