Oreo-Cupcakes


12 stk.

Ingredienser
2,25 dl sukker
2,25 dl mel
1 dl mørk kakao
2 tsk. bagepulver
1 æg
1,25 dl mælk
0,5 dl rapsolie
1 tsk. vaniljesukker
0,5 dl. kogende vand
1 rulle Oreos

Fremgangsmåde:
Del Oreos i to stykker, delen med cremen ligges i en muffinform med cremen op ad. Den anden del gemmes til frosting.
Rør mel, kakao og bagepulver sammen i en skål.
Bland sukker, æg, mælk, olie og vanilje i en anden skål. Rør sammen indtil det er godt blandet.
Tilsæt melblandingen og rør på mellem hastighed i 2-3 minutter.
Rør herefter det kogende vand i (blandingen bliver nu meget flydende) Hæld herefter dejen i formene. De skal være ¾ dele fyldt.
Bages ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Lad dem køle helt af.

Frosting:
125 gram kærgården
250 gram flormelis
Lidt vaniljesukker
Den anden halvdel af de brugte Oreos hakkes til fint mel og blandes med de øvrige ingredienser.
Sprøjtes på de helt kolde Cupcakes og pyntes evt. med en minioreos.

Kommentarer