Ingredienser:
Dej:
3 æg (stuetemperatur)
200 g. sukker
120 g. mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
eller 1 tsk. vaniljesukker og 2 spsk. kakao, hvis rouladen skal være mørk.
Æggene piskes luftige, tilsæt sukker og pisk indtil sukkeret "ikke kan mærkes" - tjekkes mellem to fingre.
Sigt og vend mel, bagepulver og vaniljesukker i æggesnapsen. Læg bagepapir på en bradepande og fordel dejen.
Bages ved 250 grader i ca. 5-6 min.
Når bradepanden tages ud af ovnen, tages bagepapiret med rouladen over på et vådt viskestykke. Lad rouladebunden afkøle lidt inden fyldet kommes på.
Fyld:
125 g. smør (stuetemperatur)
250 g. flormelis
lidt kakao
lidt vaniljesukker
Det hele røres sammen til en ensartet masse og smøres derefter på rouladebunden.
Rouladen rulles sammen.
3 æg (stuetemperatur)
200 g. sukker
120 g. mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
eller 1 tsk. vaniljesukker og 2 spsk. kakao, hvis rouladen skal være mørk.
Æggene piskes luftige, tilsæt sukker og pisk indtil sukkeret "ikke kan mærkes" - tjekkes mellem to fingre.
Sigt og vend mel, bagepulver og vaniljesukker i æggesnapsen. Læg bagepapir på en bradepande og fordel dejen.
Bages ved 250 grader i ca. 5-6 min.
Når bradepanden tages ud af ovnen, tages bagepapiret med rouladen over på et vådt viskestykke. Lad rouladebunden afkøle lidt inden fyldet kommes på.
Fyld:
125 g. smør (stuetemperatur)
250 g. flormelis
lidt kakao
lidt vaniljesukker
Det hele røres sammen til en ensartet masse og smøres derefter på rouladebunden.
Rouladen rulles sammen.
Kommentarer
Send en kommentar