Nem og lækker roulade med chokoladesmørcreme


Ingredienser:
Dej:
3 æg (stuetemperatur)
200 g. sukker
120 g. mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
eller 1 tsk. vaniljesukker og 2 spsk. kakao, hvis rouladen skal være mørk.

Æggene piskes luftige, tilsæt sukker og pisk indtil sukkeret "ikke kan mærkes" - tjekkes mellem to fingre.

Sigt og vend mel, bagepulver og vaniljesukker i æggesnapsen. Læg bagepapir på en bradepande og fordel dejen.

Bages ved 250 grader i ca. 5-6 min.

Når bradepanden tages ud af ovnen, tages bagepapiret med rouladen over på et vådt viskestykke. Lad rouladebunden afkøle lidt inden fyldet kommes på.

Fyld:
125 g. smør (stuetemperatur)
250 g. flormelis
lidt kakao
lidt vaniljesukker

Det hele røres sammen til en ensartet masse og smøres derefter på rouladebunden.

Rouladen rulles sammen.

Kommentarer