Lækre citronmuffins med citrontopping og salmiak flager


10 stk.

Ingredienser
Muffins:
150 gram smeltet margarine
200 gram sukker
3 æg
200 gram mel
1 tsk bagepulver
saft af to citroner
skal af to citroner

Topping: 

Kærgården
Flormelis
Citronolie eller citronsaft
Gul pastafarve
evt. lidt mælk

Salmiakflager fra Tiger

Fremgangsmåde
Rør smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt. Sigt mel og bagepulver ned i massen, og rør det godt sammen. Vend citronsaft og citronskal ned i dejen. Fordel dejen i muffinsforme, og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter. Lad dem afkøle.

Rør alle ingredienserne til topping godt sammen, mælken skal i til sidst.
Sprøjt topping på muffin med en sprøjtepose og drys derefter med salmiakflager.
Opbevares i køleskab, tages ud en time før de skal spises.

Kommentarer