Ingredienser:
250 gram mel
50 gram kærgården
300 gram sukker
4 æg
2 dl mælk
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes godt.
Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og røres forsigtigt i den piskede masse.
Mælk og smør koges og blandes forsigtigt i dejen:
Dejen hældes i en brandepande med bagepapir. (1,5 gange opskrift passer til en hel stor bradepande)
50 gram kærgården
300 gram sukker
4 æg
2 dl mælk
3 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde:
Æg og sukker piskes godt.
Mel, bagepulver og vaniljesukker blandes og røres forsigtigt i den piskede masse.
Mælk og smør koges og blandes forsigtigt i dejen:
Dejen hældes i en brandepande med bagepapir. (1,5 gange opskrift passer til en hel stor bradepande)
Bages ved 200
grader i ca. 20 min på nederste rille.
Fyld:
125 gram kærgården
100 gram kokosmel
250 gram mørk farin
½ dl mælk
Alle ingredienserne smeltes sammen i en gryde og fordeles straks på kagen når den er bagt.
125 gram kærgården
100 gram kokosmel
250 gram mørk farin
½ dl mælk
Alle ingredienserne smeltes sammen i en gryde og fordeles straks på kagen når den er bagt.
Kagen bages
yderligere 5 min. på øverste rille ved 225 grader efter fyldet er kommet på.
Kagen afkøles
og er herefter klar til servering.
Kommentarer
Send en kommentar