- EN HEL BRADEPANDE
Ingredienser:
Dej:
500 gram sukker
4 æg
3 ¾ dl mælk
450 gram mel
4 tsk vanilie
4 spsk kakao
4 tsk bagepulver
300 gram margarine
Glasur:
200 gram margarine
7 spsk kaffe
2½ spsk kakao
3 tsk vanilie
100 gram kokosmel
375 gram flormelis
Fremgangsmåde:
Sukker og æg piskes godt, vanilie, kakao, mel og bagepulver blandes skiftevis med smeltet margarine og mælk.
Bages i en stor bradepande ved 190 grader i 20-25 min på nederste rille.
Dej:
500 gram sukker
4 æg
3 ¾ dl mælk
450 gram mel
4 tsk vanilie
4 spsk kakao
4 tsk bagepulver
300 gram margarine
Glasur:
200 gram margarine
7 spsk kaffe
2½ spsk kakao
3 tsk vanilie
100 gram kokosmel
375 gram flormelis
Fremgangsmåde:
Sukker og æg piskes godt, vanilie, kakao, mel og bagepulver blandes skiftevis med smeltet margarine og mælk.
Bages i en stor bradepande ved 190 grader i 20-25 min på nederste rille.
Alle
ingredienserne til glasuren blandes og varmes i en gryde og smøres på kagen.
Kommentarer
Send en kommentar