Cookies med havregryn, chokolade og lakrids


20-25 STK.

Ingredienser:
120 gram blødt margarine
120 gram sukker
1 æg
vaniliesukker
150 gram mel
75 gram havregryn
1 tsk bagepulver
200 gram hakket chokolade eller
100 gram chokolade + 100 gram lakrids



Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æg og vanilie i. Sigt mel henover og vend det i med en ske. Hak chokoladen og lakridsen og ved det i dejen sammen med havregryn. Sørg for at det hele er godt blandet. Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer og med god afstand.
De må gerne se ujævne og rustikke ud. Bag dem midt i ovnen ved 180 grader til de er bleggyldne og gennembagte. Ca. 12-15 min. midt i ovnen ved 180 grader.
Lad dem stå lidt på pladen inden de flyttes over på en rist for at afkøle helt.

Kommentarer

  1. De lyder rigtig gode. Hvilken lakrids bruger du?

    Mvh Mette

    SvarSlet
    Svar
    1. De er rigtig gode :-) jeg bruger enten kick eller panda saltlakrids.
      Vh
      Helle

      Slet

Send en kommentar