20-25 STK.
Ingredienser:
120 gram blødt margarine
120 gram sukker
1 æg
vaniliesukker
150 gram mel
75 gram havregryn
120 gram blødt margarine
120 gram sukker
1 æg
vaniliesukker
150 gram mel
75 gram havregryn
1 tsk
bagepulver
200 gram hakket chokolade eller
100 gram chokolade + 100 gram lakrids
200 gram hakket chokolade eller
100 gram chokolade + 100 gram lakrids
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æg og vanilie i. Sigt mel henover og vend det i med en ske. Hak chokoladen og lakridsen og ved det i dejen sammen med havregryn. Sørg for at det hele er godt blandet. Sæt dejen på bagepapir med 2 skeer og med god afstand.
De må gerne
se ujævne og rustikke ud. Bag dem midt i ovnen ved 180 grader til de er
bleggyldne og gennembagte. Ca. 12-15 min. midt i ovnen ved 180 grader.
Lad dem stå
lidt på pladen inden de flyttes over på en rist for at afkøle helt.
De lyder rigtig gode. Hvilken lakrids bruger du?
SvarSletMvh Mette
De er rigtig gode :-) jeg bruger enten kick eller panda saltlakrids.
SletVh
Helle