Chokolademuffins med karamel i midten og Daim-knas


-  ca. 24 stk.

Ingredienser
250 gram mel
1 tsk. natron
225 gram sukker
50 gram kakao
1 tsk. vanilje
1,25 dl. mælk
100 gram smeltet margarine
2,5 dl tykmælk eller creme fraiche
1 æg
1 ds. kondenseret mælk
2 stk. Daim

Fremgangsmåde
Dåsen koges lukket i en gryde med vand i 3-4 timer, hvor efter den afkøles.
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris til massen er ensartet. Hæld den flydende mase i skålen med de tørre ingredienser og fold den sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet (Brug ikke elpisker).

Kom dejen i muffinsforme, så de højst er 2/3 fyldt.
Bages 13-15 min.

Topping:
125 gram kærgården
250 gram flormelis
kakao
Daim
Der laves et lille hul i hver muffin som fyldes med karamellen. Låget du har skåret af din muffins ligges på igen oven på karamellen. Der sprøjtes frosting på og pyntes med hakket Daim.

Kommentarer

  1. Hmm, hvornår kommer karamellen inden i billedet????

    SvarSlet
  2. Der laves et lille hul i hver muffin som fyldes med karamellen. Låget du har skåret af din muffins ligges på igen oven på karamellen. Der sprøjtes frosting på og pyntes med hakket Daim.

    SvarSlet

Send en kommentar