Ingredienser, bund:
15 digestivekiks
½ dl kakao
2 knsp. salt
½ tsk. kanel
2 knsp. kardemomme
100 gram smør
Ingredienser, trøffelcreme:
300 gram mørk chokolade
1½ dl piskefløde
Fremgangsmåde, bund:
Knus kiksene og bland dem med kakao, salt, kanel og kardemomme. Smelt smørret og bland det med kiksekrummerne. Saml det til en dej. Tryk dejen ud i en tærteform på ca. 20 cm i diameter.
Fremgangsmåde, trøffelmasse:
Hak chokoladen fint. Varm fløden og hæld den over chokoladen i en skål. Rør til chokoladen smelter.
Hæld trøffelcremen i tærtebunden.
Stil tærten på køl mindst tre timer til trøffelcremen er stivnet.
Pyntes evt. med nougat.
Kan evt. serveres med is til.
15 digestivekiks
½ dl kakao
2 knsp. salt
½ tsk. kanel
2 knsp. kardemomme
100 gram smør
Ingredienser, trøffelcreme:
300 gram mørk chokolade
1½ dl piskefløde
Fremgangsmåde, bund:
Knus kiksene og bland dem med kakao, salt, kanel og kardemomme. Smelt smørret og bland det med kiksekrummerne. Saml det til en dej. Tryk dejen ud i en tærteform på ca. 20 cm i diameter.
Fremgangsmåde, trøffelmasse:
Hak chokoladen fint. Varm fløden og hæld den over chokoladen i en skål. Rør til chokoladen smelter.
Hæld trøffelcremen i tærtebunden.
Stil tærten på køl mindst tre timer til trøffelcremen er stivnet.
Pyntes evt. med nougat.
Kan evt. serveres med is til.
Kommentarer
Send en kommentar