24 PERSONER - HEL BRADEPANDE
Ingredienser:
Dej:
500 gram mel
50 gram sukker
½ tsk. salt
50 gram smør
50 gram gær
3 dl. mælk
1 æg
Fyld:
150 gram margarine
300 gram farin
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne til dejen røres sammen. Dejen er meget klistret. Drys lidt mel over og stil til hævning ½ time.
Lav kagecreme fra opskriften ”Fastelavnsboller med creme”.
Dej:
500 gram mel
50 gram sukker
½ tsk. salt
50 gram smør
50 gram gær
3 dl. mælk
1 æg
Fyld:
150 gram margarine
300 gram farin
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne til dejen røres sammen. Dejen er meget klistret. Drys lidt mel over og stil til hævning ½ time.
Lav kagecreme fra opskriften ”Fastelavnsboller med creme”.
Ingredienserne
til fyldet røres sammen og blandes derefter med kagecremen.
Dejen bredes
ud i en bradepande, der laves huller i dejen med fingrene og fyldet kommes på.
Bages 25 min. ved 175 grader.
Bages 25 min. ved 175 grader.
Kommentarer
Send en kommentar