Når disse honningkagehjerter skal laves, skal du have tålmodighed, da de skal laves over flere uger.......MEN det er det hele værd!
425 gram hvedemel
7 gram hjortetaksalt
7 gram potaske
1 æggeblomme
lidt mælk
7 gram honningkage krydderi
Honningmasse:
425 gram honning425 gram hvedemel
Opvarm honningen til 40 grader og bland det sammen med
melet. Det skal ligne en mørdej. Lad dejen stå overdækket med et viskestykke i
et køkkenskab i mindst 14 dage, gerne længere.
Hoveddej:
850 gram modnet honningmasse7 gram hjortetaksalt
7 gram potaske
1 æggeblomme
lidt mælk
7 gram honningkage krydderi
Honningmassen smuldres i en skål. Opløs hjortetaksalt
i æggeblommen og opløs potasken i lidt mælk og rør alle ingredienserne sammen.
Er dejen for fast tilsættes lidt mere mælk.
Udstikkes med lille hjerte-udstikker. Der bliver ca.
70 stk.
Bages ved 200 grader i 4-5 min.
Efter bagning når hjerterne er kolde ligges de på en
bageplade og stilles i en kold ovn. Kog vand og hæld det op i et fad. Faddet
stilles under pladen med hjerterne i ovnen og lågen lukkes. Herved optager
hjerterne dampen og bliver derved meget lækre. Dette gøres 5-10 minutter.
Overtrækkes derefter med chokolade.
Kommentarer
Send en kommentar