Super lækre honningkagehjerter


Når disse honningkagehjerter skal laves, skal du have tålmodighed, da de skal laves over flere uger.......MEN det er det hele værd!


Honningmasse:
425 gram honning
425 gram hvedemel

Opvarm honningen til 40 grader og bland det sammen med melet. Det skal ligne en mørdej. Lad dejen stå overdækket med et viskestykke i et køkkenskab i mindst 14 dage, gerne længere.

Hoveddej:
850 gram modnet honningmasse
7 gram hjortetaksalt
7 gram potaske
1 æggeblomme
lidt mælk
7 gram honningkage krydderi

Honningmassen smuldres i en skål. Opløs hjortetaksalt i æggeblommen og opløs potasken i lidt mælk og rør alle ingredienserne sammen. Er dejen for fast tilsættes lidt mere mælk.

Udstikkes med lille hjerte-udstikker. Der bliver ca. 70 stk.

Bages ved 200 grader i 4-5 min.

Efter bagning når hjerterne er kolde ligges de på en bageplade og stilles i en kold ovn. Kog vand og hæld det op i et fad. Faddet stilles under pladen med hjerterne i ovnen og lågen lukkes. Herved optager hjerterne dampen og bliver derved meget lækre. Dette gøres 5-10 minutter.

Overtrækkes derefter med chokolade.

Kommentarer