Denne guf kan indfarves med pastafarve og smages til med forskellige smagsessenser.
Den kan bruges som topping på muffins eller som tilbehør til is.
Ingredienser:
1 dl vand
250 gram sukker
3 past. æggehvider
1½ tsk. vaniliesukker
Fremgangsmåde:
Æggehvider og vaniliesukker piskes stift.
Sukker og vand koges til en sukkerlage/sirup ca. 10 - 15 min.
Sukkerlagen hældes i æggehviderne i et jævnt tempo, mens der piskes videre.
Ønsker du at guffen skal have en anden farve end hvid, er det nu du skal putte farve i.
Pisk derefter i min. 5 minutter mere til guffen bliver skinnende og luftig.
Den kan bruges som topping på muffins eller som tilbehør til is.
Ingredienser:
1 dl vand
250 gram sukker
3 past. æggehvider
1½ tsk. vaniliesukker
Fremgangsmåde:
Æggehvider og vaniliesukker piskes stift.
Sukker og vand koges til en sukkerlage/sirup ca. 10 - 15 min.
Sukkerlagen hældes i æggehviderne i et jævnt tempo, mens der piskes videre.
Ønsker du at guffen skal have en anden farve end hvid, er det nu du skal putte farve i.
Pisk derefter i min. 5 minutter mere til guffen bliver skinnende og luftig.
Kommentarer
Send en kommentar