200 g
blødt smør
200 g sukker
1 stort æg (pisket let sammen)
400 g hvedemel (plus ekstra til æltning & udrulning)
1 spsk vaniljesukker
200 g sukker
1 stort æg (pisket let sammen)
400 g hvedemel (plus ekstra til æltning & udrulning)
1 spsk vaniljesukker
Smuttede mandler
Sukker og smør røres sammen. Tilsæt æg og vaniljesukker. Sigt melet i lidt ad gangen. Ælt tilsidst dejen let sammen. Pak dejen ind i film og lad den hvile i køleskabet i 1 1/2 time.
Når dejen har hvilet, æltes den let og formes derefter til fingre. Der skæres små riller som ved en rigtig finger. Der kommes lidt marmelade ved fingerspidsen og en halv smuttet mandel.
Sukker og smør røres sammen. Tilsæt æg og vaniljesukker. Sigt melet i lidt ad gangen. Ælt tilsidst dejen let sammen. Pak dejen ind i film og lad den hvile i køleskabet i 1 1/2 time.
Når dejen har hvilet, æltes den let og formes derefter til fingre. Der skæres små riller som ved en rigtig finger. Der kommes lidt marmelade ved fingerspidsen og en halv smuttet mandel.
Bages ved 175-200 C i ca. 10-15 min.
Fingrene skal nu køle helt af.
Derefter males marmeladen med lidt rød pastafarve blandet op i alkohol og der dustes med lidt kakao, så fingrene ser beskidte ud.
Velbekomme!
Kommentarer
Send en kommentar