Chokolademuffins med Panda saltlakrids

Ingredienser
Blå salmiak Panda saltlakrids efter smag
250 gram mel
1 tsk. natron
225 gram sukker
50 gram kakao
1 tsk. vanilie
1,25 dl. mælk
100 gram smeltet margarine
2,5 dl tykmælk eller creme fraiche
1 æg

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Klip lakridsstykkerne over i 3 dele. Bland alle de tørre ingredienser i en skål med lakridsen
.
Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris til massen er ensartet. Hæld den flydende mase i skålen med de tørre ingredienser og fold den sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet (Brug ikke elpisker).

Kom dejen i muffinsforme, så de højst er 2/3 fyldt.

Bages 13-15 min.
Når kagerne er kolde pyntes de med chokolade smørcreme tilsat tyrkisk peber:
250 gram flormelis
125 gram kærgården
Kakao

knuste tyrkisk peber opblødt i kogende vand

Piskes godt og sprøjtes på kagerne med sprøjtepose.

Kommentarer