Ingredienser
250 gram mel
1 tsk. natron
225 gram sukker
1 tsk. vanilie
1,25 dl. mælk
100 gram smeltet margarine
2,5 tykmælk eller creme fraiche
1 æg
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris til massen er ensartet. Hæld den flydende mase i skålen med de tørre ingredienser og fold den sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet (Brug ikke elpisker).
Kom dejen i muffinsforme, så de højst er 2/3 fyldt.
Bages 13-15 min.
250 gram mel
1 tsk. natron
225 gram sukker
1 tsk. vanilie
1,25 dl. mælk
100 gram smeltet margarine
2,5 tykmælk eller creme fraiche
1 æg
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris til massen er ensartet. Hæld den flydende mase i skålen med de tørre ingredienser og fold den sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet (Brug ikke elpisker).
Kom dejen i muffinsforme, så de højst er 2/3 fyldt.
Bages 13-15 min.
Kan man evt erstatte mælken med appelsinsaft og også komme revet appelsinskal i ? Syntes nemlig kager hvor der er creme fraiche i bliver så svampede og lækre :)
SvarSletJa det tror jeg sagtens du kan. Hvis du forsøger så lad mig vide hvordan de bliver :-)
SvarSlet